Mexikanoid diéta
A mexikanoid diétát az 1990-es években alkotta meg John Parker amerikai lakos. A diéta alapja, hogy az ember gyomra még nem tudott alkalmazkodni a Mexikón kívüli ételekhez, azok alacsony fehérje tartalmuk miatt. Továbbá ezek az ételek nem nyújtanak elég energiát a mindennapokhoz. Ezzel ellentétben a mexikói ételek fűszereik magas vitamintartalmával hozzájárulnak az egészséges élethez azáltal, hogy segítenek felgyorsítani az anyagcserét. A mexikói konyhában hagyományosan használt fűszerek, mint például a chili, melegítő hatással bírnak, és eltávolítják a zsírt a szervezetből.
A diéta napjainkig magas népszerűsének örvend a mexikóiak körében, illetve Dél-Amerikában, valamint a Föld számos pontján.
Próbálja ki Ön is a mexikanoid étrendet és éljen egészségesebb életet!
John Parker - 2014
Magyarra fordította (translated to Hungarian): Dr Vas Zoltán - 2019